- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunattila
tag
Kedves copass!
Kérném a segítségedet!
Régebben írtam egy problémát, az alaprajzomon a válaszfalaknál, falaknál a fal folytonossága megszakad. Válaszoltál rá, de továbbra sem tudtam megfejteni a hiba okát. Mint régebben írtam, az én korosztályom nem számítógéppel a hóna alatt született és az ArchiCAD-del is csak mostanság ismerkedem. Elküldöm ismételten a képet, hogy tudd miről van szó! Ha kell a file-t is elküldöm a címedre, de ezt nem tudom.
Sajna határidős lett a dolog, és, ha már ennyit vacakoltam a számítógépes tervezéssel, szoftver tanulással, nem szeretném kézzel elkészíteni ismételten.
Mellékelem a képet. Kérem, amennyiben lehetőséged van válaszolj!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest