- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
korobi
aktív tag
válasz
MacCaine
üzenetére
elsőkörben egy 15gb particiót kapott. plusz egy 2gb swap.
majd én is arra gondoltam, hogy kevés lehet neki a hely, s megkapta az egész merevlemezt.
átnéreteztem a 15gb particiót 72gb ra...közben felttem az xfce verzióját próbálok azzal is egyet, bár jobban tetszett az openbox...
-
-
joecontra
addikt
válasz
MacCaine
üzenetére
Elinditottam user-kent is, root-kent is de csak pislogott ram a firefox +ENTER utan.
Kitoroltem kezzel, ujraraktam most jonak tunik.Par oraval ezelott olyat csinalt, hogy elinditottam a firefox-ot es befagyott az egesz. Most jonak tetszik de nem tudom ezt miert csinalta. Ujrainditas utan is.
Most azzal kuzdok, hogy a PCI hangkartyat lassa default-nak mert nincs hangom. Meg a bill. keymap-pal is kell kezdenem valamit (gondolom latszik).
Ha tudtok segiteni, meg fogom koszonni.
Udv,
J -
Siriusb
veterán
válasz
MacCaine
üzenetére
Gondolom a probléma a cfg fájl generálása, illetve hogy miként ismeri fel a cuccokat. Nos, ez az, ami teljesen felesleges Arch esetén. Egyszer kell kézzel jól megszerkeszteni, utána csókolom. Csak azért nyúltam hozzá a napokban, mert 3 év után meguntam az alap színvilágot és a starfield theme-t módosítva készítettem egy nekem tetsző grafikus hókuszpókuszt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- ZEN.com
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem is értem mi volt az elképzelés a rendszerben.

BoB