- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bivalyerős táblagéppel készül a Honor
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
Siriusb #8554 üzenetére
Ettől nem félek. Egyrészt az utóbbi idő kivételével sok munkám volt, szal eleve ritkán volt elővéve a saját notim, másodszor az utóbbi időben hogy több időm volt, így jelentősen fejleszettem a vifm, nano keybindings/scripteket, hogy gyorsabban, sok funkcióval lehessen dolgozni. Sőt már olyat is csináltam, hogy gyakorlatilag egy terminálos menüt csináltam, hogy milyen programok vannak a debian tárolóban, és ahogy kurzorral mozgok, úgy mutatja, az infókat róla (amúgy ezt simán át lehet írni Archos pacman, yay stb-re is), meg csináltam szintán ilyen menüt a céges szerverekre ssh, és sshfs utasításokra is, hogy ha nincs otthon a céges notin, akkor is pillanatok alatt elérjem a szervereket ha gond van. Szal azért van mit csinálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Bivalyerős táblagéppel készül a Honor
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest