- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Ettől nem félek. Egyrészt az utóbbi idő kivételével sok munkám volt, szal eleve ritkán volt elővéve a saját notim, másodszor az utóbbi időben hogy több időm volt, így jelentősen fejleszettem a vifm, nano keybindings/scripteket, hogy gyorsabban, sok funkcióval lehessen dolgozni. Sőt már olyat is csináltam, hogy gyakorlatilag egy terminálos menüt csináltam, hogy milyen programok vannak a debian tárolóban, és ahogy kurzorral mozgok, úgy mutatja, az infókat róla (amúgy ezt simán át lehet írni Archos pacman, yay stb-re is), meg csináltam szintán ilyen menüt a céges szerverekre ssh, és sshfs utasításokra is, hogy ha nincs otthon a céges notin, akkor is pillanatok alatt elérjem a szervereket ha gond van. Szal azért van mit csinálni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Magisk
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Xbox Series X|S
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Revolut
- LEGO klub
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bialetti kézi kávéőrlő
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ettől nem félek. Egyrészt az utóbbi idő kivételével sok munkám volt, szal eleve ritkán volt elővéve a saját notim, másodszor az utóbbi időben hogy több időm volt, így jelentősen fejleszettem a vifm, nano keybindings/scripteket, hogy gyorsabban, sok funkcióval lehessen dolgozni. Sőt már olyat is csináltam, hogy gyakorlatilag egy terminálos menüt csináltam, hogy milyen programok vannak a debian tárolóban, és ahogy kurzorral mozgok, úgy mutatja, az infókat róla (amúgy ezt simán át lehet írni Archos pacman, yay stb-re is), meg csináltam szintán ilyen menüt a céges szerverekre ssh, és sshfs utasításokra is, hogy ha nincs otthon a céges notin, akkor is pillanatok alatt elérjem a szervereket ha gond van. Szal azért van mit csinálni 
BoB