- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Ó, bazz, elfelejtettem előtte topikot váltani, nem ide akartam. Benéztem melyik topikba megy. Most már mindegy, itt hagyom, nem írom át az OFF-ba is. Gondoltam megindulhatna egy disztrófüggetlen eszmecsere róla, de így már mindegy.
#8069 attilav2: igen, BT-vel lehetnek bajok. Igaz az Pulseaudio-val is problémás. Semmit nem konfiguráltam, Arch Wiki ajánlására benyomattam a pacman -S pipewire pipewire-pulse pipewire-alsa parancsot, erre engedélyt kért, hogy leszedje a pulseaudio-t. Telepítés után reboot és minden ment. Nem kellett hozzá semmit konfigurálni. Igaz a DAC-om még nem próbáltam ki rajta, minden más egyelőre úgy tűnik megy, böngésző, lejátszóprogramok, játékok, egyelőre nem futottam semmi hibába. Még a pulsemixer és pamixer is épp úgy működik. A HUP-on már régóta ajánlgatják, de eddig nem mertem feltenni, mert nem volt időm, hogy ha nincs hang, akkor újabb problémát kelljen megoldani. A másik gépemen egyébként fent volt a Pipewire, Archon és Artixon is, de azokon a Pulseadio mellett, nem helyett üzemelt, ami azért elég lényeges különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Linux kezdőknek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Eredeti játékok OFF topik
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Yettel topik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Cyberpunk 2077
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB