- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Archttila #7279 üzenetére
A distrotube-os fazonnak a gitlab tárolójában vannak ilyen Bash-sal vagy más shellel indítható színes mintákat random generáló scriptek, amivel csinosítja a megnyitott terminált. Ilyesmik, amik a te képernyőképeden is látszanak.
-
Shyciii
veterán
válasz
Archttila #7279 üzenetére
Openbox alatt használtam én is trasparancy-t, hogy a kitakart ablakban látható infókat be tudjam gépelni a másik ablakba, de igazából nem látom más értelmét. Esetleg hogy szebb (már akinek). Tiling windows manager alatt meg már végképp nem láttam értelmét, mert úgyis minden ablak látszik, úgyhogy Bspwm alatt már semmilyen átlátszóságot nem használok. Háttérképet sem használok, úgyhogy azt sem akarom nézni
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest