Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
válasz
Laszlo733
üzenetére
+ (#6862) Frawly
Köszönöm a válaszokat. Ami a méretet érinti, a 100MB-ból 9,3MB maradt a GRUB telepítése után.
Kézzel telepítek (kell a gyakorlás), a particionálást még a cfdisk-kel csinálom (később jöhet az fdisk is, most nem akartam reszkírozni, hogy elcseszem).
Így is volt valamilyen hiba, csak a Win indult (nem volt GRUB), de még a BIOS-ba sem tudtam belépni (csak egy fehér kurzor fogadott). Ha kivettem a HDD-t, akkor jól működött minden, ha vissza tettem, akkor ismét rossz volt.
Kis pihenő után sikerült elindítani ismét a telepítőt, így a chroot-tal újra felraktam a GRUB-ot és jó lett. Most már folytathatom a telepítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12450H 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB