- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Google Home/Nest
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
válasz
Laszlo733
üzenetére
+ (#6862) Frawly
Köszönöm a válaszokat. Ami a méretet érinti, a 100MB-ból 9,3MB maradt a GRUB telepítése után.
Kézzel telepítek (kell a gyakorlás), a particionálást még a cfdisk-kel csinálom (később jöhet az fdisk is, most nem akartam reszkírozni, hogy elcseszem).
Így is volt valamilyen hiba, csak a Win indult (nem volt GRUB), de még a BIOS-ba sem tudtam belépni (csak egy fehér kurzor fogadott). Ha kivettem a HDD-t, akkor jól működött minden, ha vissza tettem, akkor ismét rossz volt.
Kis pihenő után sikerült elindítani ismét a telepítőt, így a chroot-tal újra felraktam a GRUB-ot és jó lett. Most már folytathatom a telepítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Update 02.13. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB