- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
válasz
Laszlo733
üzenetére
+ (#6862) Frawly
Köszönöm a válaszokat. Ami a méretet érinti, a 100MB-ból 9,3MB maradt a GRUB telepítése után.
Kézzel telepítek (kell a gyakorlás), a particionálást még a cfdisk-kel csinálom (később jöhet az fdisk is, most nem akartam reszkírozni, hogy elcseszem).
Így is volt valamilyen hiba, csak a Win indult (nem volt GRUB), de még a BIOS-ba sem tudtam belépni (csak egy fehér kurzor fogadott). Ha kivettem a HDD-t, akkor jól működött minden, ha vissza tettem, akkor ismét rossz volt.
Kis pihenő után sikerült elindítani ismét a telepítőt, így a chroot-tal újra felraktam a GRUB-ot és jó lett. Most már folytathatom a telepítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB