Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Frawly #6837 üzenetére

Na ettől kapok agyf.........t!
    [link]
    Nagyjából 3 és fél órája volt rendszerindítás. FF-ban megnyitva 4 lap: PH Fórum, LM.hu, Ubi.hu, HUP.hu, Distrowatch, Tutanota és a Google kezdőlapja. Az idő előrehaladtával egyre jobban lassúl, proci az egekben.
    FF addon-ok: Ublock Origin, PrivacyBadger, Disconnect, CookieAutoDelete, NoScript, FB Container.
    Chromium addon-ok: NoScript és FB Container kivételével uazok.
    Brave-t próbáltam másik rendszeren hasonló setup-al, szintén lassul. Talán a legkedvezőbb mértékben.
    Azzal meg itt bajban vagyok, mert AUR-ból jönne. De a build vége felé elszáll checksum hibával.
    Legszívesebben kivágnám az ablakon a notit A6-ostúl, -stúl, -stúl, -stúl. :O

• Shyciii

veterán

válasz Frawly #6837 üzenetére

Valamelyikőtök régen azt mondta, hogy ezzel a kapcsolóval kierőszakoljuk ugye a csomaglisták frissítését, így biztos azonnal láthatóak az új csomagok, míg ennélkül lehet, hogy csak pár óra múlva "kapcsol észbe" a rendszer.

Mostmár jó ideje a vifm-et használom, és azt kell mondjam, hogy szeretem használni. Egy nagy hátránya van a Double Commanderrel szemben: a csoportos átnevezés lehetősége. Ez ugyanaz, mint ami a Windows-os TOtal Commanderben is van, hogy változókatm szabályokat lehet beállítani, hogy hogyan nevezzen át sok file-t. Időnként kell ilyet használnom, úgyhogy arra a kis időszakra lehet hogy visszarakom a Double Commander-t, majd mikor kész, akkor uninstall.

Új hozzászólás Aktív témák