-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na ettől kapok agyf.........t!
[link]
Nagyjából 3 és fél órája volt rendszerindítás. FF-ban megnyitva 4 lap: PH Fórum, LM.hu, Ubi.hu, HUP.hu, Distrowatch, Tutanota és a Google kezdőlapja. Az idő előrehaladtával egyre jobban lassúl, proci az egekben.
FF addon-ok: Ublock Origin, PrivacyBadger, Disconnect, CookieAutoDelete, NoScript, FB Container.
Chromium addon-ok: NoScript és FB Container kivételével uazok.
Brave-t próbáltam másik rendszeren hasonló setup-al, szintén lassul. Talán a legkedvezőbb mértékben.
Azzal meg itt bajban vagyok, mert AUR-ból jönne. De a build vége felé elszáll checksum hibával.
Legszívesebben kivágnám az ablakon a notit A6-ostúl, -stúl, -stúl, -stúl. -
Shyciii
veterán
Valamelyikőtök régen azt mondta, hogy ezzel a kapcsolóval kierőszakoljuk ugye a csomaglisták frissítését, így biztos azonnal láthatóak az új csomagok, míg ennélkül lehet, hogy csak pár óra múlva "kapcsol észbe" a rendszer.
Mostmár jó ideje a vifm-et használom, és azt kell mondjam, hogy szeretem használni. Egy nagy hátránya van a Double Commanderrel szemben: a csoportos átnevezés lehetősége. Ez ugyanaz, mint ami a Windows-os TOtal Commanderben is van, hogy változókatm szabályokat lehet beállítani, hogy hogyan nevezzen át sok file-t. Időnként kell ilyet használnom, úgyhogy arra a kis időszakra lehet hogy visszarakom a Double Commander-t, majd mikor kész, akkor uninstall.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged