Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
Ez egy Acer Aspire 5310 régi laptop, Intel T7200 CPU, Intel GMA 950 GPU, még az elején megjelenő 4-es kernellel voltak gondok (tudom, vegyek újabb laptopot, de amíg működik és kiszolgál engem, addig marad). Amíg tudtam, LTS kernelt (3.xx) használtam, amikor az is váltott 4-esre, akkor megint megpróbáltam a simát, de nem volt jó (ekkor váltottam, azóta nem is próbáltam). A hibák pedig GPU-val kapcsolatosak voltak. Volt mikor már indulásnál nem volt kép, volt mikor közben ment el, volt mikor a háttérvilágítás kapcsolt ki. Az volt a legfurcsább, hogy a logokban sem volt hibára utaló bejegyzés, mintha ott megállt volna minden.
Most viszont az 5-ös kernellel eddig tökéletes, remélem ez így is marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 12.20
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB