- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
attilav2 #6199 üzenetére
Jó, végül is azt használsz, amit akarsz. Csak furcsa, mert Archról nem NyíltSüSüre szoktak váltani, hanem Voidra, Gentoora vagy LFS-re, vagy valamelyik BSD-re.
A jogokat állítani tudod scripttel is, nem kell kézzel minden frissítéskor. Sőt, beledrótozhatod az AUR-os makepgk scriptbe is.
De végül a disztró nem annyira számít, ha elérsz egy tudásszintet, onnantól mindegy lesz mit használsz, mindet be lehet állítani a saját igényeid szerint, és csak abban van különbség a disztrók között, hogy:
1) milyen módszerrel frissülnek2) milyen frissek a csomagok
3) mekkora a csomagválaszték a hivatalos és külső tárolókban. -
Shyciii
veterán
válasz
attilav2 #6199 üzenetére
Kíváncsinak és is kíváncsi vagyok, így pl a clear linux-ot megnéztem virtuális gépen (kb 20 perc elég is volt belőle), meg szembejött egy Debian alapú Openboxot használó rendszer is, ami azért érdekelt, mert én is csak szimplán Openboxot használok. Ezt is megsasoltam kb 20 perc alatt és kész. Ezekre elég egy virtuális gép. Full telepítést ilyen kíváncsiságokra nem pazarolok
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest