Hirdetés
- Steam Deck
- Notebook hibák
- Milyen monitort vegyek?
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Ez lehet, hogy az SSD teszi annyira gyorssá az I/O műveleteket, hogy a proci lesz a szűk keresztmetszet.
De még simán lehet az is, amit én írtam, hogy bugos a legutóbbi verzió. Az ntfs-3g-ből nem jön ki túl sűrűn verzió, ezért simán lehet, hogy már egy régebbi LTS kiadáson is az utolsó verzió van. Vagy az is lehet, hogy a legújabb kernelekben van egy bug, ami előhozza ezt a procitúlpörgetés ntfs-3g-vel.
(#6044) Shyciii: ezt mondom én is, hogy a 100% az túl durva. Bár az is igaz, amit uby ír, hogy a procitól is függ. De nálad HDD-re megy, és nem SSD-re, ami jobban be tudná pörgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
BoB