- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
A kalandok folytatódnak. Most frissült a SwayWM, ugyanaz a verzió (1.2), de újabb build (-2 helyett már -3). Erre most már el sem indul a chromium bináris, azt mondja terminálban:
[863:863:0930/042000.321493:FATAL:memory_linux.cc(42)] Out of memory.
Trace/breakpoint trap (core dumped)Természetesen van elég memória, 14,5 GB szabad a 16 gigából, egy keveset eszik az IGP, meg 600 megát az egész Linux, kernel, systemd, SwayWM, Firefox több füllel. Szerintem még az IGP 1 gigás memóriájából is szabad vagy 900 mega.
Szerk.: az Arch bugtrackere is hozza már, más is jelentette 23 órája. Állítólag a Mesa 19.2 okozza, ahogy már sejtettem, de szerintem nem csak az, mert azzal nekem legalább elindult, ha tearingelt is. A Sway frissítése tett be neki végleg.
-
Talán chromium-dev csomaggal megoldódna a videó és egyéb gyorsítás, viszont ott meg nem működik a google fiókkal szinkronizálás, de ez legyen a legkisebb gond.
Csak kellene csinálni egy bináris csomagot valakinek rendszeresen, kellene egy build szerver amin automatikusan fordulnak a chromium-dev csomagok arch-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- EAFC 26
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3691
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest