- NVIDIA® driverek topikja
- SSD kibeszélő
- Különleges és kompakt Maxsun deszka jön az AMD platformon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Igen tudom a +memória lenne az igazi, de ebben az évben kivitelezhetetlen lesz (autó motorjának és váltójának felújítása (ez most volt), nyaralás, magánműtét, motoros vizsga, motor + cuccok megvétele). Szal most minden másra kell költenem, de nem a notebookra.
Azért egy átlag user mikor belép egy üres Openboxos felületre, valszeg programhibára fog gyanakodni, mert egy nagy szürkeséget lát. Egyedül jobb clickre jön elő egy menü, ami 90%-ban kamu dolgokat ad ki
Onnantól kezdve vagy vadászik AUR-ból GUI-s programokat amikkel lehet ezt-azt állítani, vagy szépen kézzel szerkesztgetni az xml alapú fileokat. Ezutóbbit éri meg, mert az elején ahogy néztem 1-1 frontend-et csináltak pár funkcióhoz, de nem az igaziak. Érdemesebb megtanulni az xml fileok felépítését, meg egy kis python nyelvet. Amúgysem árt, mert ha követjük a minimalizmust, akkor a tálca ami mondjuk legyen polybar vagy akár tint2 ahhoz úgyis megint config fileokat kell szerkesztgetni, és megint csak xml vagy python, aztán jön a conky, dettó érteni kell a nyelvét, úgyhogy a GUI-s állítóknak ezen a szinten javarészt leáldozott.
Nagyon szeretem az Openbox-ot, de már egy jó ideje nincs fejlesztve, és félek, hogy ahogy halad előre a Linux, egyre kevésbé lesz kompatibilis vele, és a végén oda jutunk, hogy nem lesz már stabilan müködőképes. Pedig most zseniálisan stabil, egyszer sem fagy be, lassul be. KDE, Gnome, XFCE, Deepin mind-mind volt valami zűr (fagyás, nuku reakció) mikor anno probáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest