Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Igen tudom a +memória lenne az igazi, de ebben az évben kivitelezhetetlen lesz (autó motorjának és váltójának felújítása (ez most volt), nyaralás, magánműtét, motoros vizsga, motor + cuccok megvétele). Szal most minden másra kell költenem, de nem a notebookra.
Azért egy átlag user mikor belép egy üres Openboxos felületre, valszeg programhibára fog gyanakodni, mert egy nagy szürkeséget lát. Egyedül jobb clickre jön elő egy menü, ami 90%-ban kamu dolgokat ad ki
Onnantól kezdve vagy vadászik AUR-ból GUI-s programokat amikkel lehet ezt-azt állítani, vagy szépen kézzel szerkesztgetni az xml alapú fileokat. Ezutóbbit éri meg, mert az elején ahogy néztem 1-1 frontend-et csináltak pár funkcióhoz, de nem az igaziak. Érdemesebb megtanulni az xml fileok felépítését, meg egy kis python nyelvet. Amúgysem árt, mert ha követjük a minimalizmust, akkor a tálca ami mondjuk legyen polybar vagy akár tint2 ahhoz úgyis megint config fileokat kell szerkesztgetni, és megint csak xml vagy python, aztán jön a conky, dettó érteni kell a nyelvét, úgyhogy a GUI-s állítóknak ezen a szinten javarészt leáldozott.
Nagyon szeretem az Openbox-ot, de már egy jó ideje nincs fejlesztve, és félek, hogy ahogy halad előre a Linux, egyre kevésbé lesz kompatibilis vele, és a végén oda jutunk, hogy nem lesz már stabilan müködőképes. Pedig most zseniálisan stabil, egyszer sem fagy be, lassul be. KDE, Gnome, XFCE, Deepin mind-mind volt valami zűr (fagyás, nuku reakció) mikor anno probáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Onnantól kezdve vagy vadászik AUR-ból GUI-s programokat amikkel lehet ezt-azt állítani, vagy szépen kézzel szerkesztgetni az xml alapú fileokat. Ezutóbbit éri meg, mert az elején ahogy néztem 1-1 frontend-et csináltak pár funkcióhoz, de nem az igaziak. Érdemesebb megtanulni az xml fileok felépítését, meg egy kis python nyelvet. Amúgysem árt, mert ha követjük a minimalizmust, akkor a tálca ami mondjuk legyen polybar vagy akár tint2 ahhoz úgyis megint config fileokat kell szerkesztgetni, és megint csak xml vagy python, aztán jön a conky, dettó érteni kell a nyelvét, úgyhogy a GUI-s állítóknak ezen a szinten javarészt leáldozott.
BoB