-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii #5883 üzenetére
Igen, a KDE és a Gnome3 a két legnagyobb, ami támogat Waylandet. Ezen kívül van a Sway WM, Enlightenment, ami használható. A többi waylandes felület még nagyon demo/alpha állapotban van, nem használhatók.
De én pl. most fogom dobni a Sway WM-et is. Most próbáltam frissíteni a legújabb dev-git-es ágra, erre felcserélődtek a touchpad és trackpoint gombjai, a konfig fájlban az új left_handed disable opcióval sem sikerült helyreállítani. Befrissítettem a többi Sway összetevőt is, wlroots, swaybg, stb., de erre az egész segfault-olt. Most egyelőre a stabil 1.1.1-es van fent az Arch hivatalos tárolóból, ez is relatíve friss verzió, de elegem van belőle, hogy ilyen trehány banda fejleszti. Visszaállok X.org + dwm-re.
Kár érte, mert a Wayland tetszene. Egyszerű, gyors, pattogós. Semmi 1000 éves visszafelé kompatibilitás, vsync-kel kínlódás meg bloatság. De ha a fejlesztők ennyire töketlenek hozzá, hogy nem tudnak rá normális felületet írni, akkor nincs értelme.
KDE-t, Gnome-ot nem teszek fel, túl bloatak. Ezen kívül a Gnome túl fapados is, esküszöm dwm-en többet lehet testre szabni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest