- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eGPU tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- VGA hiba
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Én Termite-ot használok, annak is van natív Wayland-támogatása, és elég sovány terminál (bár függősége lehetne egy kicsit kevesebb), még vim-módja is van, nálam teljesen bevált, semmi hiányosságba vagy bugba nem futottam bele. Az is igaz, hogy nekem terminállal még sose volt bajom, előtte amiket használtam, azokkal sem volt problémám (Gnome Terminal, lxterminal, Konsole), egyedül az xterm-et nem szeretem, alap konfiggal elég ocsmány, de ha beállítja az ember, az is elmegy. Vagyis van még egy, amit nem annyira szeretek, az st. Az annyira minimalista, hogy semmit nem tud default, még vissza sem lehet benne görgetni.
Sajnos Wayland-képes terminálból még elég kevés van. A kollégától elnézést, félreértettem.
Ezt az Alacrittyt kipróbálnám, de már a fejlesztői oldalon ilyeneket írnak: Wayland support is available, but not everything works as expected.
Így nincs sok bizadalmam benne, hiába GPU gyorsított.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest