- Autós kamerák
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Serviio
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Valami baja van a tápomnak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Én Termite-ot használok, annak is van natív Wayland-támogatása, és elég sovány terminál (bár függősége lehetne egy kicsit kevesebb), még vim-módja is van, nálam teljesen bevált, semmi hiányosságba vagy bugba nem futottam bele. Az is igaz, hogy nekem terminállal még sose volt bajom, előtte amiket használtam, azokkal sem volt problémám (Gnome Terminal, lxterminal, Konsole), egyedül az xterm-et nem szeretem, alap konfiggal elég ocsmány, de ha beállítja az ember, az is elmegy. Vagyis van még egy, amit nem annyira szeretek, az st. Az annyira minimalista, hogy semmit nem tud default, még vissza sem lehet benne görgetni.
Sajnos Wayland-képes terminálból még elég kevés van. A kollégától elnézést, félreértettem.
Ezt az Alacrittyt kipróbálnám, de már a fejlesztői oldalon ilyeneket írnak: Wayland support is available, but not everything works as expected.
Így nincs sok bizadalmam benne, hiába GPU gyorsított.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós kamerák
- Android játékok topikja
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Mobil flották
- Programozás topic
- Projektor topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB