Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Én Termite-ot használok, annak is van natív Wayland-támogatása, és elég sovány terminál (bár függősége lehetne egy kicsit kevesebb), még vim-módja is van, nálam teljesen bevált, semmi hiányosságba vagy bugba nem futottam bele. Az is igaz, hogy nekem terminállal még sose volt bajom, előtte amiket használtam, azokkal sem volt problémám (Gnome Terminal, lxterminal, Konsole), egyedül az xterm-et nem szeretem, alap konfiggal elég ocsmány, de ha beállítja az ember, az is elmegy. Vagyis van még egy, amit nem annyira szeretek, az st. Az annyira minimalista, hogy semmit nem tud default, még vissza sem lehet benne görgetni.
Sajnos Wayland-képes terminálból még elég kevés van. A kollégától elnézést, félreértettem.
Ezt az Alacrittyt kipróbálnám, de már a fejlesztői oldalon ilyeneket írnak: Wayland support is available, but not everything works as expected.
Így nincs sok bizadalmam benne, hiába GPU gyorsított.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Fűnyíró topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M3 Pro (2023) 18GB/500GB megkímélt 93% akku 224 ciklus
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB