Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
Az evolution is gitről szedte le a legfrissebb stabil vagy fejlesztés alatt álló telepítőt, és ezt csinálja ma is. Egy telepítés folyamán véletlenül kihagytam az gvfs, xdg, bash-completion stb csomagokat, aztán csak felszaladtam a projekt oldalára és megkerestem a sort

Nekem ez a makeiso és architect egyelőre gyengének tűnik, az architect klasszikus konzolos telepítője miatt egyébként nem tudtam egy kis tárhelyű rendszer telepítésekor használni, mert bármikor új terminált nyitottam elindult a telepítő, pedig nekem terminálból kellett volna:
- csatolni, már formázott partíciókat
- időközben ramdiskre csatolt /var/cache/pacman/pkg-n belüli fájlokat törölni
- archroot-tal telepítési lépések között localepurge-olni
Szóval szerintem, az evolution ablakkezelős és többalblakos módja egyelőre még használhatóbb.
Az induláskor az architectnél van egy elgépelés, a "rendszergazdai jogok és aaz internetkapcsolat" ellenőrzésénél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.05
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB