- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
Az evolution is gitről szedte le a legfrissebb stabil vagy fejlesztés alatt álló telepítőt, és ezt csinálja ma is. Egy telepítés folyamán véletlenül kihagytam az gvfs, xdg, bash-completion stb csomagokat, aztán csak felszaladtam a projekt oldalára és megkerestem a sort
Nekem ez a makeiso és architect egyelőre gyengének tűnik, az architect klasszikus konzolos telepítője miatt egyébként nem tudtam egy kis tárhelyű rendszer telepítésekor használni, mert bármikor új terminált nyitottam elindult a telepítő, pedig nekem terminálból kellett volna:
- csatolni, már formázott partíciókat
- időközben ramdiskre csatolt /var/cache/pacman/pkg-n belüli fájlokat törölni
- archroot-tal telepítési lépések között localepurge-olni
Szóval szerintem, az evolution ablakkezelős és többalblakos módja egyelőre még használhatóbb.
Az induláskor az architectnél van egy elgépelés, a "rendszergazdai jogok és aaz internetkapcsolat" ellenőrzésénél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest