-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
Az evolution is gitről szedte le a legfrissebb stabil vagy fejlesztés alatt álló telepítőt, és ezt csinálja ma is. Egy telepítés folyamán véletlenül kihagytam az gvfs, xdg, bash-completion stb csomagokat, aztán csak felszaladtam a projekt oldalára és megkerestem a sort

Nekem ez a makeiso és architect egyelőre gyengének tűnik, az architect klasszikus konzolos telepítője miatt egyébként nem tudtam egy kis tárhelyű rendszer telepítésekor használni, mert bármikor új terminált nyitottam elindult a telepítő, pedig nekem terminálból kellett volna:
- csatolni, már formázott partíciókat
- időközben ramdiskre csatolt /var/cache/pacman/pkg-n belüli fájlokat törölni
- archroot-tal telepítési lépések között localepurge-olni
Szóval szerintem, az evolution ablakkezelős és többalblakos módja egyelőre még használhatóbb.
Az induláskor az architectnél van egy elgépelés, a "rendszergazdai jogok és aaz internetkapcsolat" ellenőrzésénél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB