- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocs, nem is néztem, milyen értelmetlen abban a formában, a terminal df -Th kimenetből másoltam ki:
Igen arra gondolok, amit képpel linkeltél, most kivettem a FF cache beállításokat és nő a cache mérete!
Csináld meg ezeket, hogy ne használja:
írjuk be a böngésző címsorába az about:config parancsot.
Keressük ki a browser.cache.disk.enable kulcsot, majd értékét true-ról állítsuk át false-ra. Ezután keressük meg a browser.cache.memory.enable kulcsot, majd értékét állítsuk át false-ról, true-ra. Most már a memóriába kerül a Firefox gyorsítótár, de nem árt megszabni, hogy mekkora memória mennyiséget foglaljon le magának a webböngésző. Hozzunk létre egy új Integer (Egész) kulcsot (Jobb egérgomb -> Új menüpont), majd adjuk neki a browser.cache.memory.capacity nevet. A friss beállítás értékeként adjuk meg kilobájtban, hogy mennyi rendszermemóriával gazdálkodjon a memóriába száműzött gyorsítótár. Itt persze -1 is lehet az érték, ha a Firefox-ra szeretnénk bízni a beállítást. Utóbbi esetben a rendelkezésre álló rendszermemória mennyiségétől függően dinamikusan állítja be a webböngésző a memóriában helyet foglaló gyorsítótár méretét.
Az új beállítások a Firefox újraindítása után lépnek életbe.
A hiányolt SSD gyorstalpaló írást bemásoltam az én SSD-s blogbejegyzésembe. Hirtelen jobb nem jutott eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Spotify
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest