- A 5,25"-es keret sem maradt ki a Thermaltake mikrotornyából
- Drámaian begyorsítja pár játék első indítását az új Arc meghajtó
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
qisqaqas
üzenetére
Ezen is egy fos a touchpad, mint a mai gépek többségén is. Én sem szeretem, főleg, ha nem lehet beállítani rendesen, hogy gépelés közben letiltsa, akkor agyfaszt kap az ember, ha gépelés közben hozzáér az XL-es touchpadhez a csuklója és a kurzor össze-vissza ugrál. Ha ráadásul érdes/recés is a touchpad felülete, az nálam már kb. kizáró ok egy gépnél. Enyém mondjuk sima felületű, ennyiben okés. Amúgy egyik haveromnak azt hiszem pont olyan Lenovoja van, bár ő átlagjúzer és Windowsozik, szóval neki tökmindegy nagyjából minden.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#3276) F34R : persze, be volt másolva xorg.conf.d-be (sőt, próbáltam mindenféle változatot), friss kernel akkor sem ismerte fel. LTS kernelhez meg nem is kell semmi hozzá. Annyira nem fontos, hogy kernelt forgassak (hiszen megfelel a felrakott LTS kernel is). A múltkor már más miatt forgattam kernelt, cirka 3 óra volt, úgyhogy inkább most kihagyom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

BoB