Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• chab7

addikt

válasz Siriusb #306 üzenetére

Úgy indultam elsőre, mert azt sem tudtam Linuxon hogy kell. De ott is ha beírom neki a data1 -et akkor is DATA1 lesz.
    Nem szándékosan használok ilyen fájlrendszert. Ilyen volt eredetileg rajta, és gondoltam hagyom fat32-n mert ha windowsos géphez csatlakoztatom akkor az ext4 nem lesz szerencsés, ezért nem formáztam át. Az már nekem is meglepetés, hogy egy másik ugyanilyen vétele után azon már nem fat32 volt hanem ntfs. Most vettem észre csak Arch alatt :B
    Most meg már hiába akarok formázgatni, rengeteg adat van rajtuk, aminek ugyan egy része megvan mentésben, de ami nem azt nem tudom hová áttenni ideiglenesen sem mert nincs annyi üres helyem.
    Ez már így marad, míg a jövőben nem lesz újabbra pénzem. Majd akkor lesz megint üres hely ahová áttegyem.

Ha meg nem lesz ebből sehogy data1 akkor marad DATA1. Kellemetlen, de lehet vele élni.

szerk.: Mondjuk lehet hogy van valami wines program amivel meg lehetne oldani, na de arra, hogy windowsos dolgok után is keresgéljek már nem szánok időt :U - egyedi/egyszeri eset, marad DATA1

Új hozzászólás Aktív témák