- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Úgy indultam elsőre, mert azt sem tudtam Linuxon hogy kell. De ott is ha beírom neki a data1 -et akkor is DATA1 lesz.
Nem szándékosan használok ilyen fájlrendszert. Ilyen volt eredetileg rajta, és gondoltam hagyom fat32-n mert ha windowsos géphez csatlakoztatom akkor az ext4 nem lesz szerencsés, ezért nem formáztam át. Az már nekem is meglepetés, hogy egy másik ugyanilyen vétele után azon már nem fat32 volt hanem ntfs. Most vettem észre csak Arch alatt
Most meg már hiába akarok formázgatni, rengeteg adat van rajtuk, aminek ugyan egy része megvan mentésben, de ami nem azt nem tudom hová áttenni ideiglenesen sem mert nincs annyi üres helyem.
Ez már így marad, míg a jövőben nem lesz újabbra pénzem. Majd akkor lesz megint üres hely ahová áttegyem.Ha meg nem lesz ebből sehogy data1 akkor marad DATA1. Kellemetlen, de lehet vele élni.
szerk.: Mondjuk lehet hogy van valami wines program amivel meg lehetne oldani, na de arra, hogy windowsos dolgok után is keresgéljek már nem szánok időt
- egyedi/egyszeri eset, marad DATA1
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest