Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
és (#3032) whbear Köszi, sikerült. Valóban kimaradt a kulcs aláírása.
Ezzel már szebbek a betűk, bár még ezzel sem tökéletes, de legalább nem rusnya.
Gondolom egy rendes DE alatt ezekkel nincs gond, csak én Openboxot akarok összetákolni.Bevallom, kicsit gyorsabbra és lájtosabbra számítottam. Ubuntu minimal+Openbox belakva 140-50 MB RAM alapjáraton (Crunchbangről nem is beszélve, ami 110-20 körül van), ez még be sincs lakva és ez olyan 160 MB körül van. Továbbá picit lassabban is nyílnak meg az ablakok, mint Uborka alatt. A load viszont jobbnak/alacsonyabbnak tűnik, ez pozitívum, és talán a boot idő is jobb valamennyivel.
Továbbá gond van a kábeles kapcsolattal is: wifiről ment, rádugtam a kábelt, azonnal szakadt a kapcsolat, leállt a netrádió, nem töltöttek be az oldalak. Lehúztam a kábelt, wifin azonnal ment. Rádugom újra a kábelt, az nm-applet szerint is disconnected és csak a wifi aktív.
ip link ezt adja:
2: enp4s0: <NO-CARRIER,BROADCAST,MULTICAST,UP> mtu 1500 qdisc fq_codel state DOWN mode DEFAULT group default qlen 1000Újabb kihúz, bedug:
2: enp4s0: <BROADCAST,MULTICAST,UP,LOWER_UP> mtu 1500 qdisc fq_codel state UP mode DEFAULT group default qlen 1000Van net, de eltelt kb. 10 másodperc, megint nincs kábeles kapcsolat. nm-applet jelzi, de firefox nem tölt be semmit. Kihúzom a kábelt, wifin keresztül azonnal megy minden.

Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ezzel már szebbek a betűk, bár még ezzel sem tökéletes, de legalább nem rusnya. 
BoB