Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
és (#3032) whbear Köszi, sikerült. Valóban kimaradt a kulcs aláírása.
Ezzel már szebbek a betűk, bár még ezzel sem tökéletes, de legalább nem rusnya.
Gondolom egy rendes DE alatt ezekkel nincs gond, csak én Openboxot akarok összetákolni.Bevallom, kicsit gyorsabbra és lájtosabbra számítottam. Ubuntu minimal+Openbox belakva 140-50 MB RAM alapjáraton (Crunchbangről nem is beszélve, ami 110-20 körül van), ez még be sincs lakva és ez olyan 160 MB körül van. Továbbá picit lassabban is nyílnak meg az ablakok, mint Uborka alatt. A load viszont jobbnak/alacsonyabbnak tűnik, ez pozitívum, és talán a boot idő is jobb valamennyivel.
Továbbá gond van a kábeles kapcsolattal is: wifiről ment, rádugtam a kábelt, azonnal szakadt a kapcsolat, leállt a netrádió, nem töltöttek be az oldalak. Lehúztam a kábelt, wifin azonnal ment. Rádugom újra a kábelt, az nm-applet szerint is disconnected és csak a wifi aktív.
ip link ezt adja:
2: enp4s0: <NO-CARRIER,BROADCAST,MULTICAST,UP> mtu 1500 qdisc fq_codel state DOWN mode DEFAULT group default qlen 1000Újabb kihúz, bedug:
2: enp4s0: <BROADCAST,MULTICAST,UP,LOWER_UP> mtu 1500 qdisc fq_codel state UP mode DEFAULT group default qlen 1000Van net, de eltelt kb. 10 másodperc, megint nincs kábeles kapcsolat. nm-applet jelzi, de firefox nem tölt be semmit. Kihúzom a kábelt, wifin keresztül azonnal megy minden.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Robotporszívók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- EAFC 26
- VR topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ezzel már szebbek a betűk, bár még ezzel sem tökéletes, de legalább nem rusnya. 
BoB