- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Sőt, az általad fordított kernel .configját elmenthetnéd, az / aktuális hardvered/kernelverzió --changelog alapján. És ezt esetleg később összefoglalhatnánk egy blogba. Ha másnak is ilyen cucca van, legalább Ő ne szenvedjen. Ez csak egy ötlet, de a működő és jól sikerült beállítást semmiképp ne töröld.
-
Istju
senior tag
Nekem úgy jött csak össze, hogy a meglévő configomat átmásoltam a fordítandó kernel könyvtárába.
Tehát letöltöd a kernel.zx -et , csinálsz a home mappádba pl egy kernel könyvtárat, oda kicsomagolod a kernel.zx -et. Utána belépsz a /home/"felfasználóneved"/kernel/ "linux-1234.1234" könyvtárba. És oda másolod a meglévő kernel konfigodat:
$ zcat /proc/config.gz > .config
Ha ezt megtetted, akkor folytathatod az alább írtakkal: make mrproper , make menuconfig stb...
Ésszel gyomlálj, inkább legyen elsőre, csak egy 10 %-al gyorsabb kerneled, de ne fuss abba a hibába, hogy ne induljon, mert akkor nem tudod, hogy hol hibáztál. És szerintem érdemes mindig felírni azt, hogy mit szedtél ki. Eddig én ezt nem csináltam, de holnaptól fel fogom írni én is.
Jó munkát.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- sziku69: Szólánc.
- Bluetooth hangszórók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- AKCIÓ! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB