Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Nekem úgy jött csak össze, hogy a meglévő configomat átmásoltam a fordítandó kernel könyvtárába.
Tehát letöltöd a kernel.zx -et , csinálsz a home mappádba pl egy kernel könyvtárat, oda kicsomagolod a kernel.zx -et. Utána belépsz a /home/"felfasználóneved"/kernel/ "linux-1234.1234" könyvtárba. És oda másolod a meglévő kernel konfigodat:
$ zcat /proc/config.gz > .config
Ha ezt megtetted, akkor folytathatod az alább írtakkal: make mrproper , make menuconfig stb...
Ésszel gyomlálj, inkább legyen elsőre, csak egy 10 %-al gyorsabb kerneled, de ne fuss abba a hibába, hogy ne induljon, mert akkor nem tudod, hogy hol hibáztál. És szerintem érdemes mindig felírni azt, hogy mit szedtél ki. Eddig én ezt nem csináltam, de holnaptól fel fogom írni én is.
Jó munkát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
BoB