Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik
- Billentyűzet gondom van
- TCL LCD és LED TV-k
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Meglehet, hogy tényleg kell neki a KDE. Bár én már minden OS alatt Double Commanderezek. Ezt találtam az összes Commander-klón között a legjobbnak, ráadásul van Qt-s és Gtk-s verziója is.
3 dolog hiányzik csak belőle nekem:
1) nem tudja alkönyvtárak fájljait ömlesztve megjeleníteni (Total Commander alatt Ctrl+B)
2) nem tud egy kattintásra átnevezni (csak kettőből lehet megoldani), nem nagy szám, apróság, de idegesítő
3) X másodpercnél hosszabb művelet után nem tud hangjelzést adni (hasznos, ha hosszabb művelet befejeződésére vár az ember, akkor csinálhat mást, és értesülni fog róla, ha elkészült a művelet).Ezek azok, amiket a Total Commander tud. Esetleg a DC-nek még az FTP-zője primitívebb egy kicsit, de nekem elég. Még a Total Commander pluginjeit is megeszi, és ismeri az összes tömörített formátumot és többszörösen betömörített archívumokat is normálisan kezel. Soha semmi gondom nem volt vele egyik rendszer alatt sem. A Krusader és a GNOME Commander sose nyerte el a tetszésem. Még mc-t használok, ha csak akkor, ha gyorsan konzolban kell valami, vagy távoli konzolozni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB