Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Meglehet, hogy tényleg kell neki a KDE. Bár én már minden OS alatt Double Commanderezek. Ezt találtam az összes Commander-klón között a legjobbnak, ráadásul van Qt-s és Gtk-s verziója is.
3 dolog hiányzik csak belőle nekem:
1) nem tudja alkönyvtárak fájljait ömlesztve megjeleníteni (Total Commander alatt Ctrl+B)
2) nem tud egy kattintásra átnevezni (csak kettőből lehet megoldani), nem nagy szám, apróság, de idegesítő
3) X másodpercnél hosszabb művelet után nem tud hangjelzést adni (hasznos, ha hosszabb művelet befejeződésére vár az ember, akkor csinálhat mást, és értesülni fog róla, ha elkészült a művelet).Ezek azok, amiket a Total Commander tud. Esetleg a DC-nek még az FTP-zője primitívebb egy kicsit, de nekem elég. Még a Total Commander pluginjeit is megeszi, és ismeri az összes tömörített formátumot és többszörösen betömörített archívumokat is normálisan kezel. Soha semmi gondom nem volt vele egyik rendszer alatt sem. A Krusader és a GNOME Commander sose nyerte el a tetszésem. Még mc-t használok, ha csak akkor, ha gyorsan konzolban kell valami, vagy távoli konzolozni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest