Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Meglehet, hogy tényleg kell neki a KDE. Bár én már minden OS alatt Double Commanderezek. Ezt találtam az összes Commander-klón között a legjobbnak, ráadásul van Qt-s és Gtk-s verziója is.
3 dolog hiányzik csak belőle nekem:
1) nem tudja alkönyvtárak fájljait ömlesztve megjeleníteni (Total Commander alatt Ctrl+B)
2) nem tud egy kattintásra átnevezni (csak kettőből lehet megoldani), nem nagy szám, apróság, de idegesítő
3) X másodpercnél hosszabb művelet után nem tud hangjelzést adni (hasznos, ha hosszabb művelet befejeződésére vár az ember, akkor csinálhat mást, és értesülni fog róla, ha elkészült a művelet).Ezek azok, amiket a Total Commander tud. Esetleg a DC-nek még az FTP-zője primitívebb egy kicsit, de nekem elég. Még a Total Commander pluginjeit is megeszi, és ismeri az összes tömörített formátumot és többszörösen betömörített archívumokat is normálisan kezel. Soha semmi gondom nem volt vele egyik rendszer alatt sem. A Krusader és a GNOME Commander sose nyerte el a tetszésem. Még mc-t használok, ha csak akkor, ha gyorsan konzolban kell valami, vagy távoli konzolozni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB