- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Megjött a vezetékmentes SteelSeries Aerox 3 egér ráncfelvarrott kiadása
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- ASUS notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- RAM topik
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
_Dumber_
üzenetére
Az internetes rádiókat lejátssza a Clementine, csak valami csomag hiányzott nálam is hozzá Kubuntu x64 alatt, már nem emlékszem, hogy melyik, de valami gstreamer plugin, azt feltettem, és jó lett (Linux Mint alatt meg alaból vitte a Clementine). Ubuntus fórumon találtam anno a megoldást. A netes rádiókat viszi az mplayer, SMPlayer és a VLC is.
Megnéztem a terminál historyjét: gstreamer0.10-ffmpeg gstreamer0.10-plugins-bad gstreamer1.0-plugins-good gstreamer1.0-plugins-ugly gstreamer1.0-libav gstreamer0.10-plugins-bad-multiverse gstreamers-soup soup media-plugins gst-plugins-mad csomagokat tettem fel, nem mindet találta meg, nem mind hiányzott neki, csak az egyik, de utána ment Clementine-nel.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB