Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Az előbbi hsz-emben lévő csomagok után nekem is megy a lejátszás a mindennel.
A problémám csak az (tudom.. ez legyen a legkisebb bajom), hogy az ARCH azért különleges, mert csak azt rakunk fel ami mindenképpen kell.. most meg felraktam egy rakat dolgot, ami nem biztos, hogy kell....és nem tudom, hogy mi oldotta meg a gondom.(Legközelebb mikor archot telepítek, majd egyesével rakom fel.. aztán majd tudom, hogy mi kell
)Egyébként a mostani állás szerint a nyomtatókon kívül minden fent van.
Bootidő az Antergos-hoz hajaz.
Van pár dolog, ami kellemesebb mint a manjaron.
Rendszerfutás alatt a sebesség verhetetlen. Eddigi leggyorsabb linux ami valaha is fent volt a gépemen.Ami nem sikerült:
- Vmplayer 5.x. Egyszerűen nem indult el. Most a 6.x van fent, és ez megy, de régebben ezzel gondom volt.. majd tesztelem.
- Kernel 3.15 nem jött össze.. kb minden 8. újraindítás után fekete képernyő. Lecseréltem a 3.14 lts-re. Ezzel még nem volt hibám. Megjegyzem a vmware is csak ezzel megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Napelem
- Nem lesz idén iPhone 18
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- LEGO klub
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
BoB