- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Projektor topic
- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Nálam tökéletesen lefutott a frissítés a blogban leírtak alapján, abszolút problémamentes eddig az egész. Annyi változás történt hogy a Whisker menuből az utoljára használt programok listájára rezetet nyomott, de mást nem vettem észre.
Én mondjuk alapból szoktam nézni minden nap a blogjukat, még amikor Chakrát használtam egy rövid ideig még ott szoktam hozzá.
Nekem az a véleményem, hogy azzal a géppel amit használsz, egyszerűen rossz helyen állnak felette(d) a linux csillagok... mást nem tudok erre mondani, valszeg a gépedben van valami HW, amit nem komál a linux, vagy valami...
Én körülbelül 5-6 féle disztrót próbáltam ki ezen a notebookon (volt köztük ubuntu meg származékok is) és mindegyik működött, Debian is, minden. Én csak szimpátiából választottam a Manjaro-t.
-
_Dumber_
őstag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
vmware-ben van egy Gnome-os Manjarom. Azért raktam fel mert a páromat ezzel készülök "meglepni"

Azon lepróbáltam, de rendesen végigment és működik is.
Valószínű, hogy speciálisan a Te gépedet nem komálja....
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Docker konténerizálás
- GL.iNet OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Energiaital topic
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 512GB, 250GB m-SATA SSD-k
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB