Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
_Dumber_
üzenetére
Majd írok nekik egy köszönő levelet, hogy eddig komálta. Most éppen működik egyébként, harmadik próbálkozásra sikerült hiba nélkül felálljia a rendszernek.
Ezen dolgoztak az elmúlt hetekben, most komolyan?! Ekkora bakit még a Buguntu sem követ el. Pedig baromira megtetszett ez a cucc, de most kiakadtam... lehet, hogy pont azért ennyire. Remélem másnál is szarakodik a boot és javítják holnap vagy a nappokban.
Most éppen mentem a mentendőt, mert ha már így alakult, összehúztam a rendszerpartíciót 40 GiB-re, a maradékra meg kihúzom a z NTFS-t. Felkészülök, ha esetleg az NTFS stuff megsemmisülne, mert jó esély van rá, mivel a partíció elejéhez bökök hozzá területet és a partíció elején kell lennie a holminak is, gondolom nem fogja áthelyezni, hanem radír lesz... ne legyen igazam.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kiesett a pikszisből a BOE
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3994, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB