- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Házi hangfal építés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Nálam tökéletesen lefutott a frissítés a blogban leírtak alapján, abszolút problémamentes eddig az egész. Annyi változás történt hogy a Whisker menuből az utoljára használt programok listájára rezetet nyomott, de mást nem vettem észre.
Én mondjuk alapból szoktam nézni minden nap a blogjukat, még amikor Chakrát használtam egy rövid ideig még ott szoktam hozzá.
Nekem az a véleményem, hogy azzal a géppel amit használsz, egyszerűen rossz helyen állnak felette(d) a linux csillagok... mást nem tudok erre mondani, valszeg a gépedben van valami HW, amit nem komál a linux, vagy valami...
Én körülbelül 5-6 féle disztrót próbáltam ki ezen a notebookon (volt köztük ubuntu meg származékok is) és mindegyik működött, Debian is, minden. Én csak szimpátiából választottam a Manjaro-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB