- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Manjaro szerintem összerakottabb, és hárdabb team áll mögötte mint a kisebb disztróknál, meg a következő eset is talán a fejlettségére utal:
Kerestem egy jó mp3 tagger programot, bár én mindenből szeretek terminálosat használni, ezúttal kivételesen grafikus kellett, mert rengeteg zeném van és ez elég aprólékos, szöszölős munka. Nos a legjobbnak a még windózéról ismert, fantasztikusan meglepő Mp3tag nevű programot találtam, aminek azt hittem van linuxos verziója.
Nos nem volt, és erre csak akkor jöttem rá, amikor AUR-ból telepítve yaourt-tal felrakott valami wine kezdeményt, tehát végülis felrakott hozzá mindent ami kellett, kb automatikusan.Nos, ezt Debianon vagy valami kisebb disztrón nem hiszem hogy meg tudtam volna csinálni masszív utánaolvasás nélkül, így viszont csak pár karaktert kellett beütnöm terminálba és már használhatom is a legkirályabb grafikus taggelő progeszt.
Az pedig hogy miért jobb, a fenti példából is látszik, egy disztrót szinte bárki összeüthet magának (aki ért hozzá), viszont ha megvan hozzá a megfelelő filozófia, akkor még népszerű is lehet az emberek körében: lásd Arch, Manjaro.
Szerk:
Jah és még valami az xfce bulihoz: a screensaver mellett egy olyan bug is van, hogy újraindítás után mindig lesz egy újabb conky process, és nem igazán találtam rá megoldást hogy lehetne kivédeni. Nos én elégedett vagyok az xfce-szel, és igazából ez a két bug zavarni nem zavar, inkább az, hogy nagyon béna hogy ezt nem javítják, mert ez a conky-s Autostart dolog is már egy többéves probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest