Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MKLS
aktív tag
válasz
Apollyon #1140 üzenetére
Kicsit jobban utána olvastam a dolgoknak review-kban és fórumokban is és végülis megtaláltam a fő különbséget: Manjaro egy Arch fork, saját tárolóval, és az Arch-hoz képest jobban kitesztelt frissítésekkel, saját filozüfiával. Antergos viszont igazából egy Arch linux, olyan mint az Archbang csak még kényelmesebbé tett clickelős grafikus telepítővel, DE választóval, meg néhány előre telepített alkalmazással. A csomagok frissebbek, hamarabb jönnek ki mint Manjarohoz, de ugye ez hordozza azt a veszélyt is, hogy esetenként egy-két frissítés miatt elcsesződik valami, ami egy tapasztalt Arch felhasználónak nem különösebben okoz gondot, de egy kezdőnek beletörhet a bicskája.
Xfce: Hát ja... ismert bug/bugok ráadásul több éve és semmi, persze együtt lehet ezekkel élni, de ha nem lennének akkor talán még tökéletesnek is lehetne nevezni.
Én azt még mindig nem tudom eldönteni egyértelműen, hogy screen saver bug, vagy power management... nekem ez utóbbi gyanúsabb, mert például néztem nemrég egy lubuntut kiváncsiságból mert lxde-t még nem próbáltam és abban is xfce-power-manager van és ugyanezzel a buggal találkoztam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest