Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MKLS
aktív tag
Ez a laptop folyamatosan hálózatról megy, mert az akksija kuka, de nem akarok költeni, rá mert nem egy mai darab (HP530). Nem találkoztam az általad említett alkalmazás bezáródásokkal, engem ez a "Nemérdekel hogy mi van, ha 10 percre állítottad a screen off-ot akkor 10 perc után ki is kapcsolom nézzél te bármit is!" hozzáállása a rendszernek zavar nagyon. Caffein-t próbáltam mint írtam, de nem jó, bepipáltam, hogy flash videónál ne kapcsolja ki a kijelzőt, meg hozzáadtam a vlc-t meg a chromium-ot és ekkor igaz, hogy nem kapcsolta ki, viszont nem csak ekkor, hanem semikor, szóval, ha csak az üres asztal volt akkor sem. Ráadásul a caffeine igaz, hogy rendszer indulással tudott indulni, de bekapcsolni már manuálisan kellett mindig...
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresünk dokkolókat
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest