Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MKLS
aktív tag
Üdv!
Manjaro 0.8.8 Xfce felületen beállítottam, hogy a notebook fedél lezárásakor a képernyő kikapcsolásán kívül ne tegyen semmit. (érdekes módon ez most manjaro-ban sikerült pár clickkel, xubuntu-ban csak conf file szerkesztéssel, mert bugos volt a power controls...) A problémám az, hogy ilyenkor mindig bejön a kijelző menü (ahol felbontást meg Hz-t tudnék állítani) ráadásul kétszer, egyszer amikor benyomódik az a kis pöcök amit lenyom a fedél, másodszor meg amikor kiengedi, ezt kézzel is le tudom szimulálni. Mit kellene állítani ahhoz, hogy a kijelző menü ilyenkor ne ugorjon fel?
Minden bizonnyal xfce probléma mert cinnamon-on, mate-en, unity-n nem tapasztaltam ilyent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Horgász topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 13 256GB Kék / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest