Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Az Arch bleeding edge része tetszik. Meg a csomagkezelőt is egyszerű megtanulni. Viszont telepíteni sosem szívesen telepítettem konzolosan. Azt hiszem egyszer sikerült, de aztán rekonstruálni a műveletet nem sikerült. De most találtam egy archfi nevű install script-et, ami kvázi a Debian (konzolos) telepítőjére hasonlít. Így a munka 99%-t elvégeztem. Viszont az merült fel bennem, hogy nem véletlenül ilyen az eredeti telepítő, ezért lehet le kellene mondanom az Arch használatáról, ha ilyen kényelmes vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Linux kezdőknek
- Pánik a memóriapiacon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 26
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB