Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
PROHARDVER! témák
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Az Arch bleeding edge része tetszik. Meg a csomagkezelőt is egyszerű megtanulni. Viszont telepíteni sosem szívesen telepítettem konzolosan. Azt hiszem egyszer sikerült, de aztán rekonstruálni a műveletet nem sikerült. De most találtam egy archfi nevű install script-et, ami kvázi a Debian (konzolos) telepítőjére hasonlít. Így a munka 99%-t elvégeztem. Viszont az merült fel bennem, hogy nem véletlenül ilyen az eredeti telepítő, ezért lehet le kellene mondanom az Arch használatáról, ha ilyen kényelmes vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB