Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
Archttila
üzenetére
Szívesen
Picit módosítottam most a scriptet (rég nyúltam hozzá), és feltűnt, hogy volt amit kétszer raktam bele a telepÍtőbe (nem mintha gondot okozna, meg tizedmásodpercek alatt kész vele), úgyhogy töröltem a duplikációt, meg kikommenteztem a root jelszó megadását. Már egy ideje úgy használom a notit, hogy nincs root user. Aztán kiszedtem a manuális visudo-s megoldást, és a user sudo jog megadását is automatizáltam (user bekerül a sudo csoportba, és a sudo csoportnak adom meg a sudo jogot).
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Transcend 512GB M.2 SSD // 100% // Számla // Garancia //
- Dell Latitude E7240 Core I5-4310U CPU / 8GB DDR3 RAM laptop
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Picit módosítottam most a scriptet (rég nyúltam hozzá), és feltűnt, hogy volt amit kétszer raktam bele a telepÍtőbe (nem mintha gondot okozna, meg tizedmásodpercek alatt kész vele), úgyhogy töröltem a duplikációt, meg kikommenteztem a root jelszó megadását. Már egy ideje úgy használom a notit, hogy nincs root user. Aztán kiszedtem a manuális visudo-s megoldást, és a user sudo jog megadását is automatizáltam (user bekerül a sudo csoportba, és a sudo csoportnak adom meg a sudo jogot).
BoB