Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Autós kamerák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Ami a HP-t és az UEFI bootot illeti, ez egy ismert tény, ezt már többször leírtam ubyegonnak is, hogy miért nem bootol neki a Mint Cinnamonja, nem azért, mert az UEFI bootolás szar, hanem a HP az UEFI BIOS-ban lefixálta, hogy..."
Ubiegonnak azért sem megy az UEFI a HP üzleti notiján, mert egy ősrégi BIOS van rajta és fóbiásan kerüli a windowst és csak windows segítségével tudna rajta BIOS-t frissíteni. Én megtettem a BIOS frissítést ( lehet , hogy feleslegesen) majbex@rtam a folyamat alatt, de nem kellett flashelő emberhez fordulni utánna, mert sikerült.
Na kitöröltem a HP mappát az EFI -ből , remélem, hogy nem kellett az oda (a BIOS frissítés szemete lehetett.).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB