- DUNE médialejátszók topicja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii #7682 üzenetére
Ez szerintem fordítva van. Az vanilla Arch és vanilla származékai (telepítő nélkül), azért rakják a user-t a userneve csoportba külön, ha felelőtlen csoportjogokat osztogat a fájlrendszeren, akkor még mindig nincs baj, mert ő a saját csoportjának a tagja, és másnak nem adott hozzáférést. Míg ha egy általános csoportba tartozik, akkor egy hibás döntésével több embernek is adhat hozzáférést, ami biztonsági kockázat. Nekem, mint írtam, mindegy.
Ez sokszor ízlés kérdése is, hogy ki milyen csoportba szereti tenni a felhasználót, meg milyen szoftvereket használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory: Nikke
- DUNE médialejátszók topicja
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OTP Bank topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Villanyszerelés
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest