- Apple MacBook
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Hamarosan kezdődik az NVIDIA 2026-os GTC előadása
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Kéne, de nem kapja meg. És az is feltűnő volt, hogy eddig külsős megoldásból 3-at is láttam, és egyik sem csak udev-es megoldással csinálta meg. Gondolom nem véletlenül. Gyakorlatilag mindegyik csak arra használta az udev-et, hogy egy szolgáltatást restartoljon, ami meg egy scriptet indít, és scriptben kezelték le. Nekem is csak így működik rendesen. Sőt most hogy találtam végre egy fuse-t használó mtp-s programot, ami nem csak olvashatóvá teszi az mtp tartalmát, hanem írhatóvá is (simple-mtpfs, jmtpfs pl nem engedi írni, hiába adom meg opcióként akár -o rw-vel, vagy umask-al, vagy owner a saját useremmel), így azt is beleteszem majd ebbe a scriptbe szerintem, ha meg tudja különböztetni az udev azt hogy usb-vel rádugom a telefont és aközött, hogy be is kapcsolom az mtp-t rajta. Mert mindkettőnél egyelőre csak azt látom, hogy usb-s actiont ír ki, vagyis eléggé félrevezető. Ha nem tudja az sem baj, mert egy gombhoz rendeltem az mtp felmountolását és a vifm megnyitását pont abba a mappába, úgyhogy használható az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB