Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Kéne, de nem kapja meg. És az is feltűnő volt, hogy eddig külsős megoldásból 3-at is láttam, és egyik sem csak udev-es megoldással csinálta meg. Gondolom nem véletlenül. Gyakorlatilag mindegyik csak arra használta az udev-et, hogy egy szolgáltatást restartoljon, ami meg egy scriptet indít, és scriptben kezelték le. Nekem is csak így működik rendesen. Sőt most hogy találtam végre egy fuse-t használó mtp-s programot, ami nem csak olvashatóvá teszi az mtp tartalmát, hanem írhatóvá is (simple-mtpfs, jmtpfs pl nem engedi írni, hiába adom meg opcióként akár -o rw-vel, vagy umask-al, vagy owner a saját useremmel), így azt is beleteszem majd ebbe a scriptbe szerintem, ha meg tudja különböztetni az udev azt hogy usb-vel rádugom a telefont és aközött, hogy be is kapcsolom az mtp-t rajta. Mert mindkettőnél egyelőre csak azt látom, hogy usb-s actiont ír ki, vagyis eléggé félrevezető. Ha nem tudja az sem baj, mert egy gombhoz rendeltem az mtp felmountolását és a vifm megnyitását pont abba a mappába, úgyhogy használható az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB