Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
üzenetére
sati
Termite-ot használtam sokáig, de aztán neki álltam ennek a Simple Terminal-nak. Igazából kevés előnye van a Termite-hoz képest, mert a Termite elég jól összerakott terminál, viszont ami nekem funkciók kellenek, ahhoz képest a termite tele van felesleges cuccokkal, és ezért nagyobb is, több memóriát is foglal, kicsit nehezebb, mint a Simple Terminal, mert abba csak azt forgattam bele, amire nekem szükségem van. Így könnyű lett, kevés erőforrást foglal, és gyorsabb.
májkimikiA "megszokott" Doucments, Downloads, Pictures stb mappákhoz telepeíteni kell az xdg-user-dirs csomagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Elden Ring
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox tulajok OFF topicja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB