Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
#63718632 #7311 üzenetére
sati
Termite-ot használtam sokáig, de aztán neki álltam ennek a Simple Terminal-nak. Igazából kevés előnye van a Termite-hoz képest, mert a Termite elég jól összerakott terminál, viszont ami nekem funkciók kellenek, ahhoz képest a termite tele van felesleges cuccokkal, és ezért nagyobb is, több memóriát is foglal, kicsit nehezebb, mint a Simple Terminal, mert abba csak azt forgattam bele, amire nekem szükségem van. Így könnyű lett, kevés erőforrást foglal, és gyorsabb.
májkimikiA "megszokott" Doucments, Downloads, Pictures stb mappákhoz telepeíteni kell az xdg-user-dirs csomagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest