Hirdetés
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Hobby elektronika
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Dell Precision munkaállomások
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Most néztem, kimaradt a „se”. Úgy akartam, hogy a „JOE se rossz”, magyarán az is jó, csak nem népszerű, nem vonz sok embert, mert eleve WordStar-t kevesen használtak. Fáradtan nem kéne fórumozni.
(#7171) sati: az a kiindulóprobléma a vágólappal, hogy az X-es alkalmazások látják egymás vágólapját, de a waylandes alkalmazásokét nem látják. És fordítva is igaz. Ha a FF-ot átkapcsolod Wayland-módba, akkor ugyan látni fogja a waylandes alkalmazások vágólapját, de cserébe akkor az X-esekét nem látja.
A Wofi-ról hallottam, de még nem próbáltam. De ez a bemenu teljesen új, arról még nem is hallottam, hétvégén kipróbálom. Nálam jól megy a dmenu, még sose fagyott. Olyan viszont előfordult régebben, akkor is nagy ritkán, amikor néha úgy marad a képernyőn, és akkor nem lehet eltüntetni. Mostanában nem futottam bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Interactive Brokers társalgó
- Hobby elektronika
- Mikrotik routerek
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB