-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Most néztem, kimaradt a „se”. Úgy akartam, hogy a „JOE se rossz”, magyarán az is jó, csak nem népszerű, nem vonz sok embert, mert eleve WordStar-t kevesen használtak. Fáradtan nem kéne fórumozni.
(#7171) sati: az a kiindulóprobléma a vágólappal, hogy az X-es alkalmazások látják egymás vágólapját, de a waylandes alkalmazásokét nem látják. És fordítva is igaz. Ha a FF-ot átkapcsolod Wayland-módba, akkor ugyan látni fogja a waylandes alkalmazások vágólapját, de cserébe akkor az X-esekét nem látja.
A Wofi-ról hallottam, de még nem próbáltam. De ez a bemenu teljesen új, arról még nem is hallottam, hétvégén kipróbálom. Nálam jól megy a dmenu, még sose fagyott. Olyan viszont előfordult régebben, akkor is nagy ritkán, amikor néha úgy marad a képernyőn, és akkor nem lehet eltüntetni. Mostanában nem futottam bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Parfüm topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED monitor topic
- Rövid játékmenet részleteket láthatunk az EXODUS-ból
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Pro 13 - Touch B - M2 - 8/256GB - 18 Ciklus - 100% akku - MAGYAR -asztroszürke
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB