Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Előbb nem írtam, de ahogy i3wm alá is, Sway alá is kell egy indítómenü, ez lehet a dmenu, rofi, fzf, akármi. Illetve az alkalmazásváltás problémáját, ami engem és téged is zavar, meg lehet úgy kerülni, hogy ha előre tudod, hogy egy alkalmazás vagy floating vagy full screen módban fog menni, azt külön munkaasztalra nyitod, így el lehet róla váltani, át másik alkalmazásra. De mint írtam, ez utóbbi nem i3wm vagy Sway-pecifikus korlát, hanem a tiling WM-ek közül egyik se tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Parfüm topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED monitor topic
- Rövid játékmenet részleteket láthatunk az EXODUS-ból
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Tőzsde és gazdaság
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo L14 G4 Ryzen 5 7530U Gyári Garancia Radeon Vega 16Gb Ram Boltból Számlával
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB