Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Házimozi belépő szinten
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Pont ez az, hogy a zen installernek ehhez semmi köze, hisz saját új installnál jött a probléma. Pontosan tudom, hogy milyen driver kell az nvidiahoz, ezzel se volt gond. A hiba az, hogy egész idáig nem gondoltam volna, hogy ha egy hardverelemet nem akarok használni (és biosban nem tiltható), akkor egyáltalán nem biztos, hogy jó ötlet, hogy a driverét nem rakom fel, mert lásd ebben az esetben több memóriát foglalt. Csak az a baj, hogy ezt nem tudom éppkézlább módon megmagyarázni. Gondoltam, hogy az arch bugokhoz bejelentem, de ezzel elzavarnának, mert ez nem egyértelműen hiba. Csak ba..za a csőröm, hogy miért van ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Gitáros topic
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Formula-1
- Mini PC
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB