- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Pont ez az, hogy a zen installernek ehhez semmi köze, hisz saját új installnál jött a probléma. Pontosan tudom, hogy milyen driver kell az nvidiahoz, ezzel se volt gond. A hiba az, hogy egész idáig nem gondoltam volna, hogy ha egy hardverelemet nem akarok használni (és biosban nem tiltható), akkor egyáltalán nem biztos, hogy jó ötlet, hogy a driverét nem rakom fel, mert lásd ebben az esetben több memóriát foglalt. Csak az a baj, hogy ezt nem tudom éppkézlább módon megmagyarázni. Gondoltam, hogy az arch bugokhoz bejelentem, de ezzel elzavarnának, mert ez nem egyértelműen hiba. Csak ba..za a csőröm, hogy miért van ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest