-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Örök hálám kísérjen!
Nem láttam a fától az erdőt, igaz mondás.
Úgy tettem, ahogy javasoltad, 8814AU uninstall és 88xxau-aircrack install majd restart.
Működik!
Az új dkms install-al még egy másik problémám is megoldódott, amit ez után szerttem volna orvosolni. Elég bosszantó jelenség és tele van a net ilyenekkel, ráadásúl több forrásra vissza vezethető kiváltó okok lehetnek.
Konkrétan a leállítási folyamat megakadt ezzel az üzenettel:kvm : exiting hardware virtualization
Innen csak a power gomb hosszú nyomása állította le a gépet. Ez most megszűnt a wifi drájver telepítése után.
Már a multkor emlegetett HP brand gépen vagyok, a Haswell procival. Kellet alibva-intel-drivercsomag, mert annélkűl csak tekert a YT. Viszont azintel-hybrid-codec-drivercsomaggal ütik egymást. Vagy az egyik vagy a másik lehet. Utóbbit majd akkor teszem fel, ha gondjaim lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

BoB