-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Nem, nem jól írtam le akkor. Az mstől letöltött eredrti iso fájlból kimásolt telepítővel akartam megcsinálni a telepítést. Ehhez ugye létrehoztam egy külön partíciöt. Felmásoltam, majd grub-mkconfiggal létrehoztam a grub configot. Viszont nem tette be a telepítőt a menübe mert eleve nem is keresi az os-prober, mert ahogy olvastam azt csak a csm módon telepített rendszereket nézi meg. Ilyenkor amikor uefi-ben telepített rendszeren futtatom csak az ESP-n néz szét és ha van rajta más rendszer is, akkor azt be is teszi, esetemben a win10 boot loadert. A win10 telepítőt meg nem, mert nem az másik sima ntfs partíción van. Namost megpróbáltam kèzzrl hozzáadni az efibootmgr programmal a telepítőn lévó bootmgr.efi-t az uefi firmware-be kozvetlenul felvenni a listába de hiába tettem meg akkor is a grub indul el.
Fat32-ben eleve nem lehet egyszerűen használni egy pendrive-ot mert van 4gb-nál nagyobb .wim fájl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Interactive Brokers társalgó
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Hobby rádiós topik
- Nintendo Switch 2
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Jövedelem
- Automata kávégépek
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 6. nap: Bloodstained: Ritual of the Night
- További aktív témák...
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB