Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Sziasztok!
Megpróbáltam megtalálni a megoldást, de nem sikerült. Így a ti segítségeteket kérem.
Annak idején sima BIOS módba bootolva lehetett olyat csinálni, hogy az os-prober megtalálta a Windows telepítő partíciót a gépen, s betette a grub menübe, így egy hdd/ssd-ről közvetlenül lehetett indítani a Windows telepítőt. Namost, átállok uefi-re és ott már nem ismeri fel az os-prober, mert ahogy kivettem, az csak az MBR-es BIOS módban indított rendszeren tud ilyet csinálni.
Viszont én szeretném UEFI alatt is megoldani, de ha kézzel próbáltam felvinni a grub menübe a Windows boot loader (telepített Windows 10) mintájára, akkor nem sikerült elindítani így. Valami hibára futott, hogy nem tudja az efi fájlt betölteni. bootmgr.efi lenne a fájl neve, elvileg ez indul el amikor a windows telepítőt indítjuk el, de itt nem tudtam műkö9désre bírni.
Próbáltam a efibootmgr-rel is hozzáadni a EFI stub-hoz, ami sikerült is, és beállítottam, hogy azt indítsa el a következő reboot-kor, de nem történik semmi, rögtön a grub indul el...Egyáltalán meg lehet ezt oldani valahogy hogy a grub-ból indítva sikerüljön bebootolni a Windows 10 telepítőt, vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Cyberpunk 2077
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Autós kamerák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB